Een veilige omgeving om samen bij werken dichtbij zakelijke projecten is mogelijk bij een data room. Met degene unieke computerprogramma`s kunt u documenten opslaan, er samen aangaande werken, zoals andere bevolking sturen, enzovoorts.

data management

Jouw meest populaire data room providers zijn iDeals, Clinked, DataSite, Caplinked, Citrix.

Samenwerkingstools: variëteiten

Datasite oplossing voor samenwerkingsverband is onderverdeeld in drie typen. Individueel richten zij zich voordat het vereenvoudigen van aspecten van groepswerk – u delen met een agenda, het houden van conferenties en jouw bijwerken betreffende documenten. Gecombineerd in één pakket verstrekken ze de mogelijkheid om u productiviteit en efficiëntie in de organisatie aanzienlijk te verhogen.

Communicatie

Communicatietechnologie is jouw eerste “C”. Ongeacht ofwel de gesprekspartners zich op verschillende componenten van jullie kantoor alsof in andere delen van uw wereld bevinden, dankzij internetcommunicatie is op internet uitwisseling met individuele berichten of communicatie in chatgroepen en forums mogelijk. Het is waar die deze technologie, afzonderlijk genomen, een beslissend nadeel heeft bij het zakendoen – het is erg slecht gestructureerd.

Conferentie

Vergaderen is jouw tweede “C” van collaboratieve software. Jij wordt gedefinieerd door twee hoofdkenmerken: de mogelijkheid voor twee of langduriger mensen om in realtime met elkaar te communiceren via web- of cloudplatforms en toegang tot 1 enkel scherm.

Het is jullie tweede onderdeel dat conferentietechnologie onderscheidt van reguliere communicatie. Met u conferentie is het mogelijk om tegelijkertijd toegang krijgen, wijzigingen aanbrengen en werken voordat één scherm, afhankelijk van uw oplossing. De presentator bestuurt de bewegingen en functies van jullie scherm.

Coördinatie

Met behulp van coördinatie communiceren individuen en groepen met mekaar en ordenen taken plus acties, waardoor workflowbeheer toegankelijker en efficiënter wordt. Coördinatie tools:

  • Elektronische kalenders.
  • Tijdregistratie- of planningssysteem voor medewerkers.
  • Projectbeheersystemen – on-premises, SaaS, web of cloud.
  • Enterprise resource planning computerprogramma`s.

Al deze tools bestaat voorwaardelijk verdeeld in twee typen: synchroon en asynchroon.

Wanneer heeft het een virtual data room nodig ervoor uw aangelegenheid?

Goederen van online data room aanbieders van dataroomservice zijn handig als de:

  • Blijf overal, aanhoudend en voordat elk nevelapparaat in contact met bureaus.
  • Versterk jullie persoonlijke communicatie tussen bedrijven, klanten, partners en leveranciers.
  • Bespaar cash door reiskosten en reistijd voor collega’s te verminderen.
  • Verminder of elimineer chaos in de mailbox volledig.
  • Verhoog de productiviteit en samenwerkingsverband en stimuleer innovatie.

U zult een aanbieder zullen kiezen uit twee grote categorieën: data room voor uitgebreide holdings en datasite ervoor kleine en middelgrote bureaus. De belangrijkste categorie omvat diensten als iDeals, Intralinks, DataSite. Dergelijke aanbieders verlenen nooit open data over de kosten betreffende hun diensten. In plaats daarvan verbreiden ze gepersonaliseerde functiepakketten ervoor grote klanten. Als uitkomst hiervan zullen de kostprijs duizenden en tienduizenden dollars bereiken.

Aanbieders zoals Clinked en Onehub bieden medewerkers aan ervoor het midden- en kleinbedrijf. Hier is het mogelijk om een pakje met jullie meest kritische functies bestellen voordat 20-30 $ (voor jullie minimale doos met onderdelen) tot 150-300 dollar aan meer allernieuwste sets.

カテゴリー: 未分類

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です